Tecflow Ceramic Engine Protector

788038 Tecflow
450ml
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving

CERAMIC ENGINE PROTECTOR

Tecflow Ceramic Engine Protector (C.E.P) is een multifunctionele vol-synthetische keramische motorolie-toevoeging die qua concept uniek en qua eigenschappen superieur is aan alle bestaande keramische motorolietoevoegingen. Tecflow C.E.P bevat naast anti- oxidanten, corrosie inhibitors, polymeren en ultrafijne deeltjes "zachte"  keramiek ook een geavanceerde combinatie van multiorganometaalcomplexen die de tribologische eigenschappen van de keramische grondstoffen versterken. Dit synergisme waarborgt de smering van de motor onder de meest extreme condities. Overmatige slijtage die optreedt tijdens de koude start en bij hoge belasting van de motor zal door toevoeging van Tecflow C.E.P. tot een absoluut minimum beperkt worden. Tecflow C.E.P. is een uitgebalanceerd concept van multi-organometaalcomplexen die in combinatie met keramische materialen dat een moleculaire vaste smeerfilmlaag op de meest kritische delen van de motor afzet. Deze moleculaire laag werkt als een soort pantser op het metaal en beschermt het metaal tegen overmatige slijtage, voorkomt corrosie en bezit bovendien, gezien de hechting aan metaal, uitstekende grenssmerende eigenschappen die metaal/metaal contact voorkomt.

 

tecflow

Eigenschappen: 
Tecflow Ceramic Engine Protector dient toegevoegd te worden aan de op bedrijfstemperatuur zijnde motorolie. De multi-organometaalcomplexen in combinatie met de keramische materialen hecht zich onmiddellijk aan de meest kritische (slijtage onderhevige) delen van de motor. Hierdoor ontstaat niet alleen een smeerfilm met "long-life" eigenschappen maar tevens een snelle warmteoverdracht. Daarnaast voorkomt Tecflow C.E.P verglazing van de cilinders met als gevolg een betere afdichting van de zuigers in de cilinders, een optimale verbranding, waardoor toename van het motorvermogen en afname van de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen.

Samengevat: 
1. Terug brengen van het motor vermogen
2. Verlenging van de levensduur van de motor  
3. Verlaagt motortemperatuur
4. Vermindering in uitstoot van schadelijke uitlaat gassen.
5. Vermindering van slijtage
6. Verminderd motor geluid (mogelijk oplossing voor tikken in motor)
7. tijdens de koude start vermindering van slijtage (80% vd slijtage vindt plaats tijdens de koude start).   
8. Vermindering van olie- en brandstofverbruik.
9. Langdurige bescherming van de motor

 

test-tecflow

Werkingsduur: 
Gezien de uitstekende hechting op metaal van dit geavanceerde keramische multi-organometaalcomplex zal, zelfs onder extreme motorcondities, de beschermende werking gedurende 50.000 KM gewaarborgd zijn.

Overige informatie:
Tecflow Ceramic Engine Protector bevat 40 vloeibare componenten en 
ultrafijne zachte ceramische deeltjes met een grootte van 0,3 tot 0,7 micron en
kunnen geen verstoppingen veroorzaken van oliefilter en of oliekanaaltjes. 

Inhoud   : Can 450ml
Product code : 788038