Tecflow Speed Cleaner

788450 Tecflow
300ml
    Levertijd:1-3 dagen
Bestel
  • Beschrijving
Tecflow Speed Cleaner is een hoog geconcentreerde sterke brandstofsysteemreiniger die de brandstofpomp, carburator, injectoren, cilinderkoppen, zuigers, kleppen, turbo en meer reinigt. Speedcleaner is een snelreiniger, geschikt voor zowel benzine- als Dieselmotoren, die wordt toegevoegd aan de brandstof. De doelstelling van Tecflow Speedcleaner is het direct en snel reinigen van het gehele brandstofsysteem en injectie systeem zodat snel een emissiewaarde te verkrijgen is die acceptabel is voor een goed functionerende motor en voor APK gestelde eisen. Tevens is deze toevoeging probleem oplossend en probleem voorkomend.

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…

 

Unieke samenstelling van water, geoxygeneerde- en alifatische koolwaterstoffen, 
overzadigd vetzuur, ammonia, alkylacetaten en  emulgatoren, om de volgende 
eigenschappen te verkrijgen:

- Reinigt leidingen en brandstoftank
- Vermindert brandstof verbruik
- Emulgeert met water en vocht
- Reinigt de brandstofpomp
- Reinigt de inspuitstukken c.q. injectoren
- Reinigt zuigers en zuigerveren
- Reinigt de cilinderkop
- Reinigt uitlaatkleppen en klepstelen
- Reinigt de Lambda-Sonde
- Reinigt evt Turbo
- Reinigt evt Katalysator

APK / Hoge Uitstoot

Speed Cleaner is een reiniger gespecialiseerd in het reinigen van het complete brandstof systeem en reduceert hiermee drastisch de uitstoot. Speed Cleaner is van origine een product geproduceerd om uw auto door de apk te helpen.

Gemiddeld verminderd de uitstoot met 40% binnen 25km. Hiermee kan dit de redding zijn mocht uw auto niet door de Apk komen vanwege de hoge uitstoot. Wanneer uw auto zo een hoge uitstoot heeft dat hij niet door de apk komt is het gebruik van Tecflow Speed Cleaner ook vaak goed voor reductie van brandstof verbruik

Brandstof verbruik

Brandstof verbruik neemt vaak naarmate de kilometerstand toeneemt. Dit komt voornamelijk door vervuiling van de motor en kan verwijderd worden door Tecflow Speed Cleaner, dit reduceert het overige brandstof verbruik dat wordt veroorzaakt door vervuiling.

Vervuilde Injectoren

Vervuilde injectoren is een veel voorkomend probleem wat voorkomt wanneer het brandstoffilter niet op tijd wordt vervangen. Wanneer uw injectoren vervuild of gedeeltelijk verstopt zijn kan Tecflow Speed Cleaner deze reinigen zodat ze weer verstuiven.

Brandstof Systeem

Tecflow Speed Cleaner is een sterke brandstof systeem reiniger. Hiermee wordt bedoelt dat alles gereinigd wordt waar de brandstof langs komt. Vanaf brandstoftank tot de katalysator zal worden gereinigd door de Speed Cleaner.

Vocht

Vocht zal worden verwijderd uit de tank en de leidingen. Tecflow Speed Cleaner neemt het vocht op en zorgt dat het wordt verbrandt en zo uit het brandstof systeem verdwijnt.

Uitlaatsysteem

Wanneer u uw vervuilde roetfilter, EGR klep of katalysator wilt onderhouden en schoonmaken is Speed Cleaner geschikt. Het verwijderd kool en gom aanslag uit het uitlaatsysteem, wanneer de vervuiling extreem is zou u Tecflow Top Engine Cleaner moeten gebruiken.

Gebruik

Zwaar vervuild

In het geval u last heeft van een zwaarder vervuilde motor is het raadzaam Speed Cleaner op een hoge concentratie toe te voegen. Voeg 1 bus speed cleaner toe op 20 liter brandstof en rij hiermee 30km. Binnen deze 30km heeft uw motor genoeg tijd om op temperatuur te komen en goed te reinigen.

Licht vervuild

Is uw motor lichter vervuild en merkt u dat toch een beetje of als uw auto een hoge kilometerstand heeft preventief het brandstofsysteem reinigen en zo vervuilde injectoren voorkomen. voeg dan 1 busje Speed Cleaner toe op 40-60 liter brandstof.

Onderhoud

Als uw auto weinig kilometer gereden heeft of u al een keer Speed Cleaner gebruikt heeft gebruik dan Clean Up 101 Benzine of Clean Up 201 Diesel

OVERIGE INFORMATIE:
Consistentie: heldere vloeistof
Reinigend vermogen: zeer goed, CO gemiddeld -40% binnen 25 km
Brandstof besparing: gemiddeld 6,7% volgens ECE norm
Dichtheid: 0,809 g/cm3
Vlampunt: ± 14,0 ° C
Overige details: Bij oude auto's of auto's met hoge km stand is het aan te bevelen na ca 50km het brandstoffilter te vervangen om verzadiging te voorkomen Inhoud bus 300 ml goed voor 40-60 liter brandstof

Product code: 788450